Prečo hydratovať pokožku v zimných mesiacoch?

Zima je tu a s ňou aj úžasná zimná atmosféra, teplé kabáty a voňavý punč. No bohužiaľ, zima prináša pre našu pokožku aj niektoré nepríjemnosti. Studený vzduch a suché prostredie v interiéroch môžu spôsobiť dehydratáciu pleti a nepríjemné ťažkosti so suchou pleťou. Ale..nemusíte sa obávať! V Ziaja sme si pre vás pripravili jednoduché tipy, ako hydratovať pokožku počas zimných mesiacov pomocou produktov Gdanskin. Zloženie produktov je inšpirované z morských rias, mušlí a morskej vegetácie, pomocou ktorých si vyskladáme domáce spa procedúry. Pridajte sa k nám na tejto ceste k prelomovej starostlivosti o vašu pleť!

Inšpirovaná morskou prírodou a vegetáciou

Morská príroda je jedným z najbohatších zdrojov hydratácie a živín pre našu pokožku. Vďaka svojej vysoko rozvinutej vegetácii, ako sú napríklad morské riasy, ponúka široké spektrum blahodarných látok osožných aj pre pokožku tela.

Riasy sú plné minerálov, vitamínov a antioxidantov, ktoré pomáhajú udržiavať vlhkosť v koži a chránia ju pred stresom spôsobeným vonkajším prostredím. Ich silné hydratačné účinky sa osvedčili nielen vo svete kozmetiky, ale aj po celé storočia v tradičnej medicíne.

Okrem rias existuje niekoľko ďalších prísad inšpirovaných morskou prírodou a vegetáciou, ktoré majú blahodárny vplyv na hydratáciu pokožky. Medzi ne patria aj mikroelementy - hydratačno-vyživujúce biofermenty so zinkom, kremíkom, magnéziom, meďou a železom. Tieto látky nielen hydratujú pokožku, ale tiež ju upokojujú a zanechávajú jemný pocit sviežosti.

Domáca spa starostlivosť Gdanskin

Ak sa chcete počas zimných mesiacov cítiť sviežo a chcete aby vaša pokožka mala dostatočnú hydratáciu, nemusíte sa vôbec ponáhľať do luxusného wellness centra. Stačí vám len pár jednoduchých krokov pre domácu spa starostlivosť, aby ste si užili tú pravú oázu pokoja a relaxu priamo vo vašej kúpeľni.

Nájdite si čas vo večerných hodinách na príjemný kúpeľ. Olejový peeling na telo Gdanskin vo forme hustej pasty s prírodnými drvenými mušľami sa postará o nádhernú vôňu a účinnú starostlivosť o suchú a namáhanú pokožku. Docielite tak jemnú exfoliáciu pokožky a odstránite odumreté časti kože. Výhodou olejového peelingu je aj jeho zmäkčujúca funkcia, pri ktorej bude pokožka opäť pružná, mäkká a hydratovaná. Obnovte krásny vzhľad vašej pokožky jediným kúpeľom a pomocou produktov z línie Gdanskin.

Po kúpeli bude vaša pokožka natoľko hydratovaná, že možno nebudete potrebovať ani telové mlieko, závisí to od toho ako veľmi bola pokožka suchá. Ak by ste ale predsa potrebovali intenzívnu starostlivosť po kúpeli, napríklad vo forme balzamu na telo, v rovnakej rade nájdete Gdanskin rozjasňujúci balzam na telo. Má hydratačné, upokojujúce a revitalizujúce účinky a je založený na trojvrstvovom procese hydratácie.

  1. Dlhodobá hydratácia epidermy
    2. Utesnenie hydro-lipidovej bariéry
    3. Doplnenie hydratačných zložiek

Komplexná organizácia hydratačných mechanizmov zabezpečuje získanie hydro-rovnováhy. Výsledkom je hĺbkovo hydratovaná, mäkká a pružná pleť, chránená pred podráždeniami a vysušením. Balzam tiež obsahuje inovatívne zloženie účinných zložiek s jedinečným hydratačným pôsobením.

Ak ste náchylný najmä na suchosť rúk, odporúčame hydratačný krém na ruky s perlovými minerálmi.

Prelomová starostlivosť o pokožku

V zimných mesiacoch je hydratácia pokožky nevyhnutnou súčasťou každodennej rutiny. Keďže extrémne teploty, suchý vzduch a chladné vetry môžu spôsobiť dehydratáciu a podráždenie, je dôležité pokožku chrániť a dodávať jej dostatočnú vlhkosť.

Gdanskin produkty sú inšpirované morskou prírodou a vegetáciou, ktoré pomáhajú udržať pleť hydratovanú aj v najchladnejších mesiacoch roka. Zahrňte ich do svojej domácej spa starostlivosti a doprajte si chvíle relaxu so zmyselnými vôňami prírody.

Buďte odvážni a experimentujte s novými produktami, aby ste našli tú správnu kombináciu pre vašu pokožku. Nebojte sa skúsiť rôzne oleje, séra alebo krémy v starostlivosti o pleť a pokožku rúk! Prelomová starostlivosť o suchú pokožku  vyrieši pocit suchej pokožky, ktorej ste sa už dávno chceli zbaviť.

Naša inšpirácia pri hľadaní účinných riešení pre hydratáciu pochádza z morskej prírody s názvom Gdanskin.  Presvedčte sa sami!

So Ziajou získate viac!