Existuje kozmetika vhodná pre detskú pleť?

O tom, že existuje a ako vybrať tú najlepšiu kombináciu pre Vaše deti sa dozviete v tomto krátkom článku určenom mamám, ktoré riešia otázky typu - krémovať, či nekrémovať. 

Vo všeobecnosti možno povedať, že produkty Ziaja MED sú určené na rôzne typy pokožky od citlivých, cez pokožky, ktoré trpia rôznymi zdravotnými nedostatkami až po regulérne kozmetické prípravky určené pre široké spektrum používateľov. Keďže v Ziaja vždy dbáme na to, aby boli pri používaní zjavné pozitívne výsledky, obsah našich výrobkov prispôsobujeme tak, aby zodpovedal vysokým štandardom kvality.

Dnes sa zameriame na produkty, ktoré vrelo odporúčame pre používanie na jemnú, až senzitívnu detskú pokožku. Ako ste správne uhádli, pôjde o naozaj jemné produkty, preto budú výborným pomocníkom nielen pre deti, ale svoje stále miesto si určite nájdu i v maminkinej kabelke.

 

Nemusíte sa obávať používať produkty na starostlivosť o pokožku Vášho bábätka už od prvého dňa!

 

Túto istotu Vám ponúkame v podobe nášho unikátneho hypoalergénneho premasťujúco-umývacieho oleja do kúpeľa. Tento veľmi príjemný produkt obsahuje až 90% zložiek prírodného pôvodu a výroba dodržiava formulu, ktorá je vyskladaná tak, aby minimalizovala vznik prípadných alergických reakcií. Umývací olej Ziaja Med nemá žiadne pridané vône, preto nepredstavuje žiaden zdravotný problém pre pokožku bábätka, ani pri prípadnom zatečení rozpúšťajúceho sa roztoku do očka. Jeho účinné zložky - jojobový olej a slnečnicový olej napomáhajú pridanému vitamínu E, aby sa v rozumnej miere vstrebal do pokožky a vytvoril tak trvalú, jemnú ochranu. Používa sa ako prídavok do vane a nepení. Všetko čo po príjemnom kúpeli musíte urobiť je, dobre vaňu alebo detskú vaničku opláchnuť teplou vodou, aby ste predišli prípadnému pokĺznutiu.

 

Pre deti, ktoré už majú hlávku pokrytú vláskami je možné podobne ako olej do kúpeľa použiť i náš hypoalergénny šampón a kúpeľový gél. Tento šampónik už možno v malom množstve naniesť priamo na mokré vlásky dieťatka. Vzniká mierna pena, ktorá je ale stále veľmi citlivá a nenarúša prirodzený mikrobióm pokožky tela ani hlavičky vášho drobčeka. Veľmi ľahko sa umýva, preto nemusíte mať obavy, že by bola po kúpeli a dobrom opláchnutí koža vystavovaná nebezpečenstvu. Praktické balenie s pumpičkou dovolí väčším nezbedníkom dobre zvládať “samoobsluhu” pri bežnom sprchovaní. To, že si deti dokážu sami naniesť sprchovací gél im spôsobuje nesmiernu radosť zo samostatnosti. Vyskúšajte to!

 

Po okúpaní vytvorte bábätku rutinu spojenú s jemnou masážou! Ziaja hypoalergénne hydratačno-ochranné telové mlieko je svojim zložením priateľské i k malinkým novorodencom! Jeho tekutá konzistencia Vám umožní jednoduchú aplikáciu a roztieranie i na menej prístupné miesta a prípadné záhyby ošetríte jedným ťahom. To, či je potrebné aplikovať telové mlieko i ráno už necháme na rozhodnutí každej mamy zvlášť.

 

Predchádzať plienkovej dermatitíde a rôznym nepríjemným zapareninám a vyrážkam pod plienkou je snom každej maminy.  My vieme, ako veľmi vám záleží na tom, aby bolo vaše bábätko spokojné! Pri výrobe hypoalergénneho ultra upokojujúceho krému určeného na ošetrenie ťažko skúšanej pokožky pod plienkou sme mysleli na to, ako pomôcť pri regenerácii týchto miest a chrániť ich pred zapareninami.

Krém je účinný od prvej aplikácie, upokojuje začervenanú pokožku, podráždenia a regeneruje epidermu. Až 99,5% obsahu tohto produktu tvoria zložky prírodného pôvodu.

 

Prechádzky sú skvelou súčasťou každodennej rutiny starostlivosti o deti a je jedno, či je práve teplo alebo sa slnko ešte schováva. Vždy je dobré použiť hypoalergénny ultra ošetrujúci krém na tvár a ruky, ktorý pomôže jemnú pokožku bábätka vhodne vyživovať v čase pokojného spánku, ale tiež pri hrách.

 

Ak sa chystáte v zime na hory, alebo je tu čas vysnívanej dovolenky pri mori, uistite sa, že máte zbalený Ziaja krém na tvár spf 50. Nielen, že tak získate skvelú, ľahko aplikovateľnú výživnú ochrannú vrstvu, no vodeodolná formula tohto krému ochráni pokožku Vášho dieťatka i pred nebezpečným spektrom slnečného žiarenia v podobe UVA a UVB lúčov.

 

Vaša neustála starostlivosť je to najlepšie, čo vaše deti od vás môžu dostať. Naše produkty ponúknu ten extra kúsok slobody, keď viete, že sa na ochranné a čistiace produkty, ktoré denne používate, môžete bez obáv spoľahnúť.

 

Nakuknite na celú ponuku produktov Ziaja MED, a ulahoďte nielen vašim najmenším.