Poznáte tajomstvo dlhotrvajúceho opálenia?

Letné mesiace prinášajú množstvo zážitkov - príjemné teplé dni, dovolenky pri mori, ale aj túžbu po krásnom, zdravom a najmä dlhotrvajúcom opálení. Ale ako si ho udržať čo najdlhšie? Základom je hydratácia pokožky a správny výber produktov. Ziaja ponúka niekoľko vynikajúcich riešení, ktoré vám pomôžu zvýrazniť a predĺžiť vaše opálenie tak, aby ste si ho mohli užívať aj po skončení dovolenky.

Objavte 3 základné produkty Ziaja, ktoré vám odhalia tajomstvo dlhotrvajúceho opálenia!

  1. Emulzia na tvár a telo KAKAOVÉ MASLO. Ide o tzv. prirodzený aktivátor opaľovania s kakaovým maslom, ktorý predchádza strate vody a výrazne zmäkčuje pokožku. Prispieva k udržaniu farby a dosiahnutiu rovnomerného opálenia. Pýtate sa ako je to možné? Tajomstvom je koncentrovaná sila pôsobenia v 5% oleum cacao 50mg/1g. Táto zložka pripraví vašu pokožku na slnenie a zaručí, že opálenie bude rovnomerné a dlhotrvajúce.
  2. Na dosiahnutie krásneho hnedého opálenia použite Akcelerátor opálenia KAKAOVÉ MASLO. Tento jedinečný MUST HAVE produkt je vhodné naniesť pred opaľovaním, pretože urýchľuje proces opálenia. Kúpite ho v praktickom spreji, ktorý stačí aplikovať rovnomerne na pokožku pred slnením alebo návštevou solária. Výsledkom bude krásne hnedé opálenie s dlhotrvajúcim efektom.
  3. Výživný telový balzam s kakaovým maslom a vitamínom E je záverečnou starostlivosťou na predĺženie opálenia. Tento balzam jemne premasťuje pokožku a odstraňuje pocit drsnosti. Opálenú pokožku zachováva nádherne hnedú na dlhší čas, čo je ideálne pre tých, ktorí si chcú svoje letné opálenie užívať čo najdlhšie.

Vhodné aj pre citlivú pokožku

Máte citlivú pokožku a obávate sa reakcie? Všetky tieto produkty sú vhodné aj pre alergikov a pre ľudí náchylných k podráždeniu. Môžete si byť istí, že vaša pokožka dostane tú najlepšiu starostlivosť bez nepríjemných reakcií. Ak naše produkty používate alebo ste o nich už počuli, tak určite viete, že Ziaja produkty nie sú agresívne k pokožke, nepoškodzujú životné prostredie a obsahujú minimum konzervačných látok.

Udržte si dokonalé opálenie počas celého leta a ešte dlhšie. Ak túžite po dlhotrvajúcom a krásnom opálení, vyskúšajte tieto 3 Ziaja prípravky pre dlhodobé opálenie, s ktorým zaručene vyniknete. Testované a odporúčané Ziaja zákazníkmi.

Nezabudnite! Kľúčom k úspechu je hydratácia pokožky a správna príprava pred a po opaľovaní. A samozrejme aj pitný režim. Užite si leto naplno s produktami Ziaja!