Limitovaná edícia leto 2024

Vegánska starostlivosť o pokožku, ktorá vám dodá energiu

Leto 2024 prináša niečo skutočne výnimočné – limitovanú edíciu Ziaja. Táto kolekcia, pozostáva zo 6 vegánskych produktov a je určená pre tých, ktorí túžia po osviežujúcej a výnimočnej starostlivosti o pokožku tela. Pripravte sa na energický zážitok plný vôní šťavnatého dozretého ovocia!

Sladká MIRABELKA a šťavnatý ČERVENÝ MELÓN

Každý produkt z tejto limitovanej edície je naplnený jedinečnými tónmi sladkej mirabelky a šťavnatého červeného melónu. Tieto vône vám nielen dodajú pocit relaxácie, ale tiež evokujú spomienky na bezstarostné prázdninové chvíle strávené na slnku. Predstavte si, ako vás obklopuje lahodná vôňa čerstvého ovocia, ktorá povzbudí zmysly a prinesie okamžitú dávku radosti a eufórie.

Prírodné zložky pre každodennú starostlivosť

Produkty z limitovanej edície obsahujú minimálne 90% zložiek prírodného pôvodu, čo zaručuje ich jemnosť a účinnosť. Ľahké a jemné zloženie je ideálne na každodenné použitie a je vhodné pre všetky typy pleti. Či už máte suchú, mastnú alebo citlivú pokožku, tieto produkty vám poskytnú potrebnú hydratáciu a ochranu.

Praktické balenie na cestovanie

Kozmetické balenie produktov je navrhnuté tak, aby bolo pohodlné na aplikáciu a ľahko sa skladovalo. To znamená, že svoje obľúbené produkty môžete mať vždy po ruke, či už ste doma alebo na cestách. Ich kompaktný dizajn je ideálny pre každodenné použitie aj cestovanie. Nemusíte sa obávať, že by ste sa museli vzdať svojej obľúbenej starostlivosti o pokožku, keď ste mimo domova.

Kompletná starostlivosť o pokožku

Limitovaná edícia Ziaja leto 2024 zahŕňa šesť jedinečných produktov, ktoré pokryjú všetky vaše potreby starostlivosti o pokožku:

  1. Sprchový gél červený melón
  2. Balzam na telo červený melón
  3. Peeling na telo červený melón
  4. Sprchový gél mirabelka
  5. Balzam na telo mirabelka
  6. Peeling na telo mirabelka

 

Sprchovacie gély majú osviežujúci a hydratačný charakter. Sú ideálne na ranné prebudenie. Peelingy na telo jemne odstraňujú odumreté bunky a revitalizujú pokožku. Balzamy na telo hĺbkovo hydratujú a zanechávajú jemnú a hebkú pokožku.

Nezmeškajte príležitosť zažiť energickú starostlivosť o pokožku s limitovanou edíciou Ziaja. Tieto produkty sú ideálnym spoločníkom pre horúce letné dni, prinášajú osvieženie a pohodu s každým použitím. Objavte krásu prírodnej starostlivosti a nechajte sa unášať vôňami leta, ktoré vám dodajú pocit bezstarostnosti a radosti.

Vychutnajte si leto naplno s kozmetikou, ktorá vie, ako sa starať o vašu pokožku. Vychutnajte si leto s produktami Ziaja.