BALTIC HOME SPA fit Vaše domáce wellness

Keď si predstavíte spa, mnohým sa vybavia luxusné wellness centrá s parnými kúpeľmi, masážami a kozmetickými procedúrami, ktoré pomáhajú regenerovať telo aj myseľ. Takýto typ relaxu je samozrejme skvelá voľba. Ale ide to aj inak. Čo keby ste si mohli túto luxusnú skúsenosť priniesť priamo k sebe domov, kdekoľvek a kedykoľvek? Vďaka novej línii produktov Baltic Home Spa fit je to teraz možné.

Zamerajte sa na svoju každodennú starostlivosť s produktami, ktoré sú nielen súčasťou zdravého životného štýlu, ale tiež vás potešia svojimi hydratačnými, spevňujúcimi a kondicionačnými vlastnosťami.

Predstavujeme vám TOP tri produkty línie Baltic Home Spa fit:

Glycerínový peeling na telo
Tento peeling pre denné používanie je ideálnym spoločníkom pre všetkých, ktorí chcú mať pokožku zamatovo hladkú a mäkkú. Dokonale odstraňujú odumreté bunky z povrchu pokožky. A ak ste milovníkom exotiky, určite oceníte jeho príjemnú vôňu exotického manga.

Hydratačné telové sérum
Je určené pre tých, ktorí hľadajú intenzívnu dennú starostlivosť. Má koncentrované spevňujúce zloženie, ktoré pôsobí na vašu pokožku s hĺbkovým účinkom. Nezanecháva mastný film, takže sa nemusíte obávať nepríjemného lepkavého pocitu. Intenzívna vôňa manga doplní vašu každodennú rutinu o príjemný zážitok.

Hydratačná telová pena
Ak potrebujete rýchle a efektívne hydratovať svoju pokožku, táto emulzia je pre vás ako stvorená. Vo forme nadýchanej peny sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku mäkkú a pružnú. Navyše, obsahuje inulín, ktorý pôsobí ako kondicionér na pokožku. A samozrejme, parfumovaná je vôňou exotického manga.

Zapojte sa do trendu domáceho wellness s Baltic Home Spa fit a rozmaznávajte sa kvalitnou kozmetikou vyrobenou z viac ako 95% zložiek prírodného pôvodu. Uvoľnite sa, regenerujte a obnovte svoju energiu s produktmi, ktoré vám prinesú wellness priamo k vám do pohodlia vášho domova.

Doprajte si wellness produkty a dodajte pokožke to najlepšie každý deň!

 

Nakúpte v novembri nad 10 eur a my vám k nákupu pribalíme Posilňujúcu masku na vlasy Kozie mlieko 200ml úplne ZADARMO! Nakupujte na www.e-ziaja.sk.

 

So Ziajou získate viac!